Werken bij een dynamische organisatie

Restaurant manager - Fulltime (Vervuld)

16-08-2019

Percura Zorg, locatie Pelgromhof te Zevenaar is op zoek naar jou!!!

Percura Zorg, Locatie Pelgromhof is een particuliere woonzorgorganisatie met een moderne visie op ouderenzorg. De Pelgromhof 42 kamers 4 tijdelijk verblijfruimtes, een theaterzaal met 120 plaatsen en een á la carte restaurant met 100 zitplaatsen. Verder zijn er diverse medische partners die haar intrek hebben genomen in de Pelgromhof.Voor ons Restaurant zijn wij op zoek naar een:

Restaurant manager - Fulltime (Vervuld)


Voor ons Restaurant zijn wij op zoek naar een hands on restaurant manager die dagelijks onze gasten en cliënten in de watten legt. Als gedreven restaurant manager leg jij samen met jouw team onze gasten en cliënten volledig in de watten. Jouw drijfveer is onze gasten en cliënten te zien genieten en als restaurant manager heb jij daar een belangrijke aandeel in.

 

U wordt verantwoordelijk voor circa 15 medewerkers die u vanuit de operatie aanstuurt. Uw taken bestaan onder meer uit: het samen stellen van de werkroosters van de collega’s, naleven van de H.A.C.C.P. regelgeving, bewaken van de kwaliteit, Controleert kwaliteit en stuurt daar waar nodig bij. Het meewerken aan, en constant verbeteren van de dienstverlening in het restaurant. Verder heeft Percura Zorg haar ten doel gesteld dat zij mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben een kans te bieden. Hier zult u mede invulling aangeven.

 

Jij bent een benaderbaar persoon met een zeer gastvrije uitstraling. Jij verzorgd onze gasten en cliënten graag, zodat zij van alle gemakken zijn voorzien. Van het werken met mensen wordt jij vrolijk. Je bent een echte teamplayer die graag en goed samenwerkt met verschillende collega’s. Dit moet ook wel omdat jij de schakel bent tussen de gast en de keuken. Je bent dus communicatief zeer sterk. Het managen van ons restaurant is hard werken maar dit zie jij juist als uitdaging. Een dag is voor jouw pas geslaagd als onze gasten en cliënten tevreden het restaurant hebben verlaten.

 

Voor deze functie  is het een vereiste dat u in het bezit bent MHS opleiding en leidinggevende ervaring in een soort gelijke omgeving. Hands-on mentaliteit en zeer gastvrij. Pro-actief en een teamplayer. Let op details en kunt overzicht houden in een restaurant. Het is een vereiste dat u in het bezit bent van eigen vervoer en binnen een straal van 30 km woont. De functie is voor fulltime beschikbaar. U werkt in wisseldiensten ook tijdens feestdagen en weekenden. De salariëring is behorende bij de functie.

 

Kies bewust
Kies je voor Pelgromhof dan kies je bewust voor werken in een omgeving waar de gezondheid van de gast centraal staat. Wij hechten waarde aan een open en informele sfeer waar gasten zich thuis voelen. Onze organisatie, bestaande uit circa 60 medewerkers, wordt gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit, samenwerking en een plezierige werksfeer.

 

Reageren
Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving dan zien wij je gemotiveerde sollicitatie voorzien van een actuele pasfoto graag tegemoet via info@percurazorg.nl.

 

Indien je vragen hebt over de vacature, kun je op maandag tussen 15:00 uur en 16:00 uur of op vrijdag tussen 11:00 uur en 12:00 uur telefonisch contact opnemen met de heer Frank Sanders op telefoonnummer 085 401 96 84.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Solliciteren heeft geen zin als je niet volledig voldoet aan het bovenstaande profiel. Een reactie zal in dit geval achterwege blijven.

 

 

Deel dit bericht

 

 

Direct soliciteren!

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
CV (Word of PDF):*
Wat je met ons wilt delen:
Bewaartermijn gegevens:*
Ik ben geen robot:*
Captcha