Nieuws & In de Media

Mariska, onze wijkverpleegkundige

24-10-2019

Graag stellen wij u voor aan onze wijkverpleegkundige

Mariska Teuben komt ons zorgteam als HBO verpleegkundige versterken. Zij heeft jaren gewerkt als wijkverpleegkundige bij verschillende thuiszorgorganisaties. De laatste jaren is ze hoofdzakelijk bezig geweest met het inventariseren van de zorgvraag van cliënten en deze te vertalen naar een indicatie zodat de benodigde zorg goed beschreven is in een zorgplan.Daarnaast is ze altijd bezig geweest met de inhoudelijke verzorging van de cliënten.


Mariska stelt zichzelf aan u voor:

Mijn naam is Mariska Teuben. Ik ben geboren en getogen in Zevenaar. Ik woon samen met mijn twee studerende  kinderen. Per 1 oktober begin ik met deze nieuwe uitdaging en heb er ontzettend veel zin in. Het is altijd Leuk om bewoners en nieuwe collega’s te ontmoeten en er samen voor te zorgen dat iedereen de zorg krijgt die past bij een ieder zijn/haar situatie. In het begin zal er vast veel op mij afkomen qua nieuwe informatie en nieuwe gezichten. Maar ik zal zeker mijn best doen om iedereen persoonlijk te leren kennen.

 

Bij mijn laatste werkgever heb ik me hoofdzakelijk bezig gehouden met het stellen van indicaties zodat cliënten de juiste benodigde zorg kregen. Hoewel ik dit een zeer interessante en dankbare taak vond miste ik het zorgen voor. Ik denk dat ik hier bij de Pelgromhof daar een juiste mix in ga vinden. Ik ga zorgen dat u de juiste indicatie heeft zodat u  de juiste zorg ontvangt en daarnaast zult u mij ook regelmatig tegenkomen op de werkvloer.

 

PercuraZorg is blij met deze kwaliteitsinjectie en wensen Mariska veel werkplezier toe.

 

 

Deel dit bericht

 

 

Direct soliciteren!

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
CV (Word of PDF):*
Wat je met ons wilt delen:
Bewaartermijn gegevens:*
Ik ben geen robot:*
Captcha