Nieuws & In de Media

Update: De gezondheid van de Pelgromhof staat voorop

01-04-2020

Naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM heeft genomen en de persconferentie van minister-president Mark Rutte van dinsdag 31 maart 2020 zijn de consequenties wederom zeer vervelend. De gezondheid van ons allen staat echter voorop. 

 

Wij zijn dan ook genoodzaakt om de maatregelen die we al eerder hebben genomen voort te zetten. Dit betekent concreet dat de deuren voor bezoekers tot minimaal 28 april 2020 gesloten blijven. Dat betekent ook dat de bewoners niet naar buiten kunnen om bijvoorbeeld te wandelen, boodschappen te doen of om hun naasten te bezoeken. Heel pijnlijk en verdrietig, maar helaas zien wij geen andere mogelijkheid. 

 

Het bezoekverbod blijft dan ook gelden voor alle bezoekers en alle anderen die niet noodzakelijk zijn voor de zorg binnen de Pelgromhof. Als enige uitzondering geldt wanneer een bewoner in zijn of haar laatste levensfase is. Dit wordt dan in overleg met onze zorgmanager besproken. 

 

Goed om te melden dat we geen besmettingen hebben in de Pelgromhof. Uiteraard doen we hier alles aan om dit zo te houden. 

 

Het aanleveren van boodschappen of andere zaken kunnen bij de hoofdingang worden afgegeven ten behoeve van onze bewoners. U dient aan te bellen. Een medewerker zal het in ontvangst nemen. De hal betreden is niet toegestaan. 

 

De afgelopen weken hebben onze bewoners veel leuke kaarten en brieven mogen ontvangen. 
Ook het beeldbellen valt goed in de smaak en wordt enorm gewaardeerd. Wij verzoeken u om dit vooral te blijven doen. Dit kleine gebaar zorgt in deze moeilijke periode voor een glimlach op hun gezicht. 

 

Wanneer u vragen heeft kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 085-401 96 84 of mailen naar info@pelgromhof.nl

 

Pas goed op elkaar en blijf gezond! 

Met vriendelijke groet,
De directie