Nieuws & In de Media

Het paasweekend staat voor de deur

08-04-2020

 

Het paasweekend staat voor de deur. Wij realiseren ons terdege dat deze dagen er voor u en uw naasten heel anders gaan uitzien dan u gewend bent. U kunt elkaar dit jaar helaas niet bezoeken om gezellig met elkaar van de paasbrunch te genieten.

 

De medewerkers van de Pelgromhof gaan alles op alles zetten om het voor u, zeker met de paasdagen, zo aangenaam mogelijk te maken. Ondanks het gemis zal er een overheerlijk paasdiner worden bereid door onze chef-kok.

 

In de afgelopen dagen is de directie veelvuldig gevraagd of men buiten een wandeling mag en kan maken. Helaas moeten wij hier negatief op antwoorden. Wel kunt u op onze dakterrassen op de 2e en 3e etage buiten zitten. De maatregelen nemen wij in het belang van u en onze medewerkers.Wij hebben op dit moment gelukkig geen besmettingen onder de bewoners en medewerkers.

 

 

Uw gezondheid en die van onze medewerkers staan voorop. Binnen de Pelgromhof worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Hartverwarmend om te merken dat er zoveel spontane acties van leveranciers, familieleden en kinderen van basisscholen worden aangeboden.

 

Blijf dit vooral doen! Onze bewoners en medewerkers genieten hier ontzettend van. Wanneer u iets wilt opsturen kan dit naar: Pelgromhof, t.a.v. de receptie/opfleurpost, Postbus 280, 6900 AG Zevenaar of mailen naar info@pelgromhof.nl

 

Wij wensen u prettige paasdagen!

 

 Met vriendelijke groet, 
 De directie