Nieuws & In de Media

Update: We zetten graag een stapje extra

21-04-2020

 

Geachte bewoner, contactverzorgende en familie,

 

Inmiddels wordt ons land diverse weken beheerst door de coronacrisis. We realiseren ons dat dit voor u als bewoner en dierbare een hele opgave is.

 

Onze medewerkers doen er alles aan om u, naast de zorg en ondersteuning,  zoveel mogelijk aandacht en gezelligheid te bieden. Hiervoor zetten we graag een stapje extra. Goed om te zien dat u als bewoner zoveel gebruik maakt van de activiteiten die dagelijks door onze medewerkers worden georganiseerd. Ook wordt u in de gelegenheid gesteld om te kunnen videobellen met uw naasten. De maaltijden worden gezamenlijk genuttigd in ons restaurant. Voor de nodige frisse lucht kunt u naar buiten op de afgesloten tuinetages. U als naaste kunt onze activiteiten volgen via de facebookpagina en via de website. Het ontvangen van bezoek of het bezoeken van uw dierbaren is helaas nog niet mogelijk. 

 

Goed om te melden dat onze bewoners en personeel besmettingsvrij zijn. Elke ochtend controleren wij de bewoners op verhoging en symptomen die het coronavirus met zich mee brengt. Wij zijn dan ook voornemens niet eerder bezoek toe te laten totdat er duidelijkheid bestaat over het te volgen beleid. Dit kan dan ook langer zijn dan het landelijk beleid. De gezondheid van u als bewoner en onze medewerkers komt op de eerste plaats.

 

Het is fantastisch om te zien hoeveel post, bloemen en boodschappen worden bezorgd voor de bewoners. Blijf dit vooral doen. Wel zijn we genoodzaakt om bepaalde zaken te gaan stroomlijnen. Wij hopen op uw begrip.


Bezorg- en ophaaltijden (o.a. post en wasgoed) 

  • Maandag tot en met vrijdag: van 14.00 tot 15.00 uur
  • Zaterdag: van 9.30 tot 11.00 uur 

 

De ontwikkelingen omtrent het coronavirus gaan snel. Actuele informatie over het coronavirus kunt u vinden op de website van het RIVM. Ook kunt u bellen met het RIVM op 0800-1351. Vragen omtrent uw familielid/naaste kunt u mailen naar zorg@pelgromhof.nl. Overige vragen kunt u stellen via info@pelgromhof.nl. Wij hopen u op deze wijze naar behoren te hebben geïnformeerd. 

 

Met vriendelijke groet, 
De directie