Nieuws & In de Media

Update: Maatregelen tot 20 mei

24-04-2020

 

Naar aanleiding van de persconferentie van onze Minister President Rutte, hebben we afgelopen dinsdag kunnen vernemen dat het openen van de deuren op dit moment niet verstandig is. Dit advies volgen wij op. Dat betekent dat er t/m 20 mei 2020 geen bezoek mogelijk is en verdere maatregelen afwachten. 

 

Belangrijk om te vermelden is dat, door het snelle handelen en het preventie infectie protocol, het er toe heeft geleid, dat er momenteel geen besmettingen zijn geconstateerd onder de bewoners en medewerkers. Dat wil niet zeggen dat wij geen besmettingen krijgen, maar dat wij er met z'n allen alles aan doen om dit te voorkomen! 

 

Elke dag wordt er van onze medewerkers het maximale gevraagd om uw dierbaren bij te staan in deze zeer lastige en pijnlijke periode. Dit wordt gedaan door allerlei activiteiten te organiseren. Ook in de komende dagen zullen wij ons programma voorzetten. U kunt dit blijven volgen via onze Facebook-pagina.

 

Mocht u uw dierbaren een hart onder riem willen steken dan is een kaartje, bos bloemen of een kleine attentie altijd waardevol. Wanneer u vragen heeft dan kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 085 401 96 84 of mailen naar info@pelgromhof.nl.

 

Wij wensen u een fijne K(W)oningsdag.
Pas goed op ellkaar en blijf gezond!

 

De directie