Nieuws & In de Media

Spoelkeuken medewerk(st)er

09-11-2021

Voor onze locatie in Zevenaar, de Pelgromhof, is Percura Zorg op zoek naar een uitblinker voor ons à la carte restaurant waar onze bewoners dagelijks eten met oog voor detail. Lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van ons team? Reageer dan snel!   


Bedrijfsprofiel Percura Zorg

Percura Zorg is een particuliere woonzorgorganisatie met een moderne visie op ouderenzorg. Percura Zorg biedt persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een unieke woonomgeving. Op 1 oktober 2015 heeft Percura Zorg haar deuren geopend in de Pelgromhof in Zevenaar. Deze locatie bestaat uit 48 kamers voor ouderen die door fysieke en/of mentale achteruitgang niet meer zelfstandig kunnen wonen.


Wat ga je doen  

Als spoelkeuken medewerk(st)er zorg jij ervoor dat al het servies en bestek weer spik en span is,  en ondersteun jij de rest van ons team waar nodig. 


Wat vragen we van je? 

Wij zoeken een enthousiaste collega die van aanpakken houdt, die in staat is om zelfstandig te werken en die minimaal 16 jaar oud is. 


Wat kunnen we je bieden 

Je bent van harte welkom met ervaring in het vak, maar ook wanneer je nog geen ervaring hebt. We leren je met liefde en plezier de fijne kneepjes van het vak. Werkdagen en werktijden bepalen we in overleg en liggen tussen 16.30 uur - 20.30 uur en in het weekend tussen 12.00 uur en 20.30 uur.   


Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Richard de Vegt, Chef Kok, of Suzette Cobussen, HR-Manager, via telefoon 085-4019684. 


Solliciteren
Voel je je door ons uitgedaagd? Stuur dan een korte motivatie en jouw CV naar: hrm@pelgromhof.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.

 

 

Deel dit bericht

 

 

Direct soliciteren!

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
CV (Word of PDF):*
Wat je met ons wilt delen:
Bewaartermijn gegevens:*
Ik ben geen robot:*
Captcha