Nieuws & In de Media

Allround medewerker restaurant

09-11-2023 - Maria-Postel

Voor onze locatie in Keijenborg, Maria-Postel, is Percura Zorg op zoek naar een nieuwe collega om het team mee uit te breiden voor het à la carte restaurant waar onze bewoners dagelijks eten. Tevens is het restaurant open voor buitenstaanders die gebruik willen maken van de faciliteiten binnen de Maria-Postel. Wil jij onze bewoners verrassen met een heerlijke maaltijd die met zorg is bereid en met liefde en aandacht geserveerd wordt in een enthousiast en professioneel team? Dan staat een kopje koffie voor je klaar en reageer dan snel! Het gaat om een functie van 20 uur per week of eventueel uren in overleg.

 

Bedrijfsprofiel Percura Zorg
Percura Zorg is een particuliere woonzorgorganisatie met een moderne visie op ouderenzorg. Percura Zorg biedt persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een unieke woonomgeving. In Zevenaar bestaat de locatie uit 50 appartementen voor ouderen die door fysieke en/of mentale achteruitgang niet meer zelfstandig kunnen wonen. In Keijenborg bestaat de organisatie uit 37 studio’s. Met een enthousiast team van medewerkers in de zorg, huishouding en keuken is Percura Zorg een prettige organisatie om bij te werken. 

 

Wat ga je doen

Als allround medewerker restaurant werk je samen met enthousiaste collega’s in ons à la carte restaurant en keuken waar je de dagelijkse maaltijden en lunches gaat serveren. Je ontvangt gasten bij binnenkomst, begeleidt en adviseert ze bij hun menukeuze en je serveert de bestellingen. Volgens onze visie “samen zorgen we ervoor dat ouderen de zorg krijgen die ze verdienen” ligt de nadruk op het uitstralen van gastvrijheid en dienstverlening naar onze bewoners in de voorbereiding van de bediening, de gastvrijheid en bediening en opruim- en schoonmaakwerkzaamheden na afloop. Onze medewerkers bepalen immers de sfeer en maken dat onze bewoners zich bij ons thuis voelen.

 

Wat vragen we van je?

Iedereen is uniek, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een stap verder te helpen. Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde collega met een gezonde dosis enthousiasme en goede sociale vaardigheden.  Als allround medewerker restaurant ben je een gastheer/gastvrouw met passie en zorg voor het vak en werk je ordelijk en volgens onze voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP, kwaliteit en sociale hygiëne. Je hebt een flexibele houding met een glimlach en je staat open voor verandering en verbetering. Je bezit een mbo niveau 3 werk- en denkniveau en je werkt volgens rooster gemiddeld 18 uur per week of eventueel uren in overleg. Dagen en werktijden bepalen we in overleg en liggen tussen 08.00 en 20.30 uur.  

 

Wat kunnen we je bieden

In eerste instantie bieden we een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van ervaring, markconform en passend bij de functie. Wil je bij ons team horen? Dan ben je van harte welkom met ervaring in het bedienings- vak, maar ook wanneer je nog geen ervaring hebt. We leren je met liefde en plezier de fijne kneepjes van ons mooie vak in een on-the-job-inwerk programma.


 
Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Richard de Vegt (chef-kok) of Suzette Cobussen (HR-Manager), via telefoon 085 - 401 96 84.

 
Solliciteren

Voel je je door ons uitgedaagd en heb je zin om aan de slag te gaan?  Stuur dan jouw motivatie en CV voor 23 november 2023 naar: hrm@pelgromhof.nl. tav Suzette Cobussen of Richard de Vegt.

 

De sollicitatiegesprekken en het arbeidsvoorwaardengesprek zullen plaatsvinden in week 48. Bij indiensttredding vragen we om een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.

 

 

Deel dit bericht

 

 

 

Direct soliciteren!

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
CV (Word of PDF):*
Wat je met ons wilt delen:
Bewaartermijn gegevens:*
Ik ben geen robot:*
Captcha