Nieuws & In de Media

Facilitair medewerk(st)er

11-11-2022

Percura Zorg is voor de locatie Pelgromhof in Zevenaar op zoek naar een proactieve enthousiaste collega om ons facilitaire team mee uit te breiden. Is jouw visie: “opgeruimd staat netjes” en wil jij als facilitair medewerker bijdragen aan een prettige, schone & veilige leefomgeving voor bewoners en collega’s in een enthousiast en professioneel klein team? Dan staat een kopje koffie voor je klaar en reageer dan snel! Het gaat om een functie van 24 uur per week. 

 

Bedrijfsprofiel Percura Zorg

Percura Zorg is een particuliere woonzorgorganisatie met een moderne visie op ouderenzorg. Percura Zorg biedt persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een unieke woonomgeving. In Zevenaar bestaat de locatie uit 50 appartementen voor ouderen die door fysieke en/of mentale achteruitgang niet meer zelfstandig kunnen wonen. In Keijenborg bestaat de organisatie uit 37 studio’s. Met een enthousiast team van medewerkers in de zorg, facilitaire dienst, horeca en back- en frontoffice is Percura Zorg een prettige organisatie om bij te werken. 

 

Wat ga je doen

Volgens onze visie “samen zorgen we ervoor dat ouderen de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen” zorg jij als facilitair medewerker voor een rustige, schone en nette leefruimte voor onze bewoners en ben je tijdens de schoonmaak veelal ook het eerste aanspreekpunt voor onze bewoners. Wanneer een bewoner bijvoorbeeld hulp nodig heeft, dan weet jij de juiste afdeling of persoon in te schakelen om de bewoner verder te helpen. Onze medewerkers bepalen immers de sfeer en maken dat onze bewoners zich bij ons thuis voelen. Als facilitair medewerker start je samen met jouw collega’s en de facilitair manager de dag en bespreken jullie wat de planning is voor die dag. Vervolgens ga je samen aan de slag om de appartementen van onze bewoners, de openbare ruimtes, het restaurant en de kantoorruimtes schoon te maken en onderhouden. 
Hoe mooi is dat! 

 

Wat vragen we van je?

Iedereen is uniek, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een stap verder te helpen. Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde collega met een gezonde dosis enthousiasme en goede sociale vaardigheden. Als facilitair medewerker is het belangrijk dat je beschikt over de nodige relevante werkervaring en kennis met facilitaire werkzaamheden, dat je zelfstandig en in teamverband kunt werken en dat je met passie en zorg ordelijk en volgens onze voorschriften van veiligheid en sociale hygiëne werkt. Daarnaast heb je een flexibele houding met een glimlach en sta je open voor verandering en verbetering. Je werkt volgens rooster 24 uur per week. Dagen en werktijden bepalen we samen in overleg en liggen tussen 08.00 en 17.00 uur.  


Wat kunnen we je bieden
Je maakt deel uit van een team waarin samenwerken, elkaar waarderen en scherp houden van groot belang is en het omgaan met de oudere wordende medemens jou aanspreekt. Daarnaast bieden we je vrijheid, vertrouwen en ondersteuning zodat jij jouw werk goed kunt uitoefenen. In eerste instantie bieden we een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van ervaring, markconform en passend bij de functie. Wil je bij ons team horen? Een organisatiebuddy gaat je wegwijs maken binnen het facilitaire vak & onze organisatie.

 

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Peter Neve, Facilitair Manager via 0316-729050. Is deze job iets voor jou? Ben je overtuigd dat deze job bij je past en heb je zin om aan de slag te gaan? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Suzette Cobussen, HR Manager via hrm@pelgromhof.nl

 

Als wij denken dat je bij onze mooie woon-zorg-instelling past, wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek & vrijblijvende kop koffie. Vervolgens volgt bij een match een meeloopmoment, een nadere kennismaking met het team en een arbeidsvoorwaardengesprek voor ondertekening arbeidsovereenkomst. Bij indiensttreding vragen we om een actuele verklaring omtrent het gedrag. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.