Nieuws & In de Media

Genieten van deze mooie dagen

04-11-2015

Met het verzetten van de klok en de prachtige kleuren rondom de Pelgromhof is de herfst echt begonnen.

De afgelopen weken worden we getrakteerd op prachtige nazomerse dagen met aangename temperaturen. Veel bewoners van de Pelgromhof maken daar dankbaar gebruik van.

Pelgromhof Zevenaar groen tuin omgeving

Ze maken een korte wandeling naar het centrum van Zevenaar. Er wordt nog iets gekocht voor de kleinkinderen die dit weekend op bezoek komen. Samen bespreken ze de planten in één van de binnentuinen. Alle ruimte om te genieten van deze mooie dagen.

De herfst brengt ook kortere dagen, het is nu ‘s avond al vroeg donker. De gordijnen gaan eerder dicht en we drinken gezamenlijk een kopje koffie of thee. Dat is het voordeel van hier wonen er is altijd wat te doen.

Samen nog even kaarten in de gemeenschappelijke ruimte voor het eten. Gezellig samen sjoelen, kijken naar de film of zingen in het koor. Natuurlijk is er ook de ruimte om alleen te zijn op je kamer. In alle rust een boek lezen of een puzzeltje maken.

De Pelgromhof is onderdeel van Percura Zorg te Zevenaar. Een particuliere woonzorgorganisatie met een moderne visie op ouderenzorg die uitstekend aansluit op de hedendaagse ontwikkelingen in de zorg.