Nieuws & In de Media

Waarom alleen eten?

11-11-2015

Zelf kiezen of u iets samen wilt doen of juist alleen in uw eigen kamer. Van alleen in uw eigen appartement naar weer samen een kopje koffie drinken en samen eten.

Als bewoner van de Pelgromhof bent u natuurlijk iedere dag welkom in het restaurant voor de koffie en de lunch. Woont u alleen en wilt u samen met anderen eten dan bent u van harte welkom in ons restaurant.

Het koffiemoment is iedere ochtend om 10.00 uur. Schuif gerust aan als u samen met de andere bewoners gezellig wilt koffiedrinken. Daarna kunt u meedoen aan één van de andere activiteiten.

Om 12.00 uur zijn de tafels gedekt met een mooi servies voor de warme maaltijd. Iedere dag wordt er vers gekookt in onze eigen keuken.

Onze nieuwe chef-kok heeft mooie ideeën voor nieuwe menu’s. Denk aan heerlijke streekgerechten die passen bij het seizoen.

Natuurlijk heeft u iedere dag de keuze wat u wilt eten. Er wordt ook rekening gehouden met diëten en andere wensen voor het eten.

Tijdens de feestdagen, zoals de Kerstdagen, kunt u als bewoner van de Pelgromhof kinderen en kleinkinderen uitnodigen om samen met u te eten in het restaurant.

Wat als u als oudere uit de buurt van de Pelgromhof ook liever samen met anderen eet? Geen probleem. Als buurtbewoner bent u van harte welkom om samen koffie te drinken en mee te eten tijdens de lunch.

Van alleen in uw eigen appartement naar gezellig samen eten bij de Pelgromhof. Loop eens binnen en vraag naar de mogelijkheden bij de receptie. Wij leggen u graag uit hoe het werkt.