Nieuws & In de Media

Activiteiten voor ouderen in de Pelgromhof

17-11-2015

Bijna iedere dag is er wel een activiteit waar u aan mee kunt doen. Gezellig samen met andere bewoners en mensen uit de buurt. Soms met kinderen van de buitenschoolse opvang of schoolkinderen.

De kinderen bakten in november bijvoorbeeld pepernoten met ouderen. Ze doen ook samen aan beweging. Telkens weer een levendige bedoening als het restaurant of het theater vol stroomt. Ouderen en kinderen door elkaar.

Tijdens de intocht van Sinterklaas was het afgelopen zaterdag een gezellige drukte bij de Pelgromhof in Zevenaar. De kleinkinderen en kinderen van de bewoners waren blij dat de Sint even tijd had gemaakt voor een bezoek.

sint piet pelgromhof ouderen activiteiten

Welke activiteiten zijn er dan allemaal?

We doen aan ontspanning zoals kaarten en zingen. Daarnaast zijn er activiteiten waarbij de spieren of het geheugen getraind wordt.

Wekelijkse activiteiten als kegelen en de sjoelcompetitie waar gestreden wordt om de eerste plaats. Bingo en boekenruil organiseren we twee keer per maand.

Wilt u uit de buurt van de Pelgromhof graag mee doen met de dagbesteding voor ouderen? U bent van harte welkom. Loop eens binnen en vraag er naar bij de receptie. Wij zien u graag.

 

Enkele van de leuke activiteiten voor ouderen waar u in november aan mee kunt doen:

  • Bingo - woensdag 18 november om 14.30u

  • Kegelen - donderdag 19 en 26 november om 15.00u

  • Sjoelcompetitie - maandag 30 november om 14.30u


Wilt u uit de buurt eens binnen kijken bij de Pelgromhof?
Kom dan vrijdag 20 november om 14.00u naar de verkoop van zelf gemaakte producten in de hal. De opbrengst van deze verkoop gaat naar het Rode Kruis, bloembinderij Remmelien en Philadelphia.