Nieuws & In de Media

Wonen en zorg nog mooier in de Pelgromhof

22-12-2015

Er is enorm veel gebeurd de afgelopen weken in de Pelgromhof. Aan verschillende kanten wordt er hard gewerkt om het nog gezelliger en mooier te maken.
 
We delen dagelijks berichtjes en foto’s op onze Facebook pagina over van alles wat er gebeurt in en rondom de Pelgromhof.
Wil je meer berichten zien van onze pagina? Doe dan het volgende:

  • Ga naar: https://www.facebook.com/percurazorg/
  • Klik op de ‘Vind ik Leuk’ knop op de pagina.
  • Dan krijg je een klein scherm te zien met onderaan 'Meldingen - Geen. Klik daarop. Vink dan aan welke berichten je wilt zien en klik op klaar. Nu ben je er zeker van dat je bijna niets meer mist van de Pelgromhof. 

​​Daarnaast plaatsen we iedere week een nieuw artikel op onze website https://www.percurazorg.nl/nieuws. Ook is er iedere twee weken een kort bericht van de Pelgromhof te lezen in Hét Gemeentenieuws, editie Liemers.

Afgelopen weken hebben we verschillende informatieve artikelen geplaatst op onze site over wonen met zorg. We willen mensen goed helpen in de keuze voor een woonzorgcentrum:

We hebben sinds de afgelopen weken een aantal nieuwe collega’s, onder andere in de keuken een echte chef kok en een huismeester. Alle medewerkers samen zorgen voor de vele veranderingen de laatste weken in en rondom de Pelgromhof.
Onze huismeester is gestart met de verbouwing van de kamers en de badkamers, die totaal vernieuwd zijn. De hal en de openbare ruimtes zijn ook geverfd en gezellig gemaakt voor de feestdagen. De receptie is volledig vernieuwd door de huismeester. Daarna is deze bijzonder mooi gemaakt door onze collega samen met de kunstenaar Fred Knippen. Zie de foto's op Facebook: https://www.facebook.com/percurazorg/posts/1208662282482340

Dagelijks kunnen de bewoners en ouderen uit de buurt iedere dag van een verse maaltijd genieten in ons restaurant. De nieuwe chefkok zet telkens weer lekkere dingen op het menu. Tijdens de kerstdagen zijn er zelfs 4 kerstdiners voor bewoners, kinderen, kleinkinderen en ouderen uit de buurt.
 
Er worden weer allerlei evenementen georganiseerd in de Pelgromhof. Zo was er bijvoorbeeld zaterdag 19 december de kerstlichtjesroute door Zevenaar. Deze route is een initiatief van Alies Rutgers en Daniëlle Werner. De kinderen en hun ouders kwamen op de route van het Raadhuisplein naar de Pelgromhof soldaten, herders, Jozef en Maria, een engelenkoor en de drie koningen tegen. In de Pelgromhof trad het kinderkoor Joy op. Een bijzonder evenement met mooie liedjes. Zie de foto's op Facebook: https://www.facebook.com/percurazorg/posts/1211717708843464


Vandaag, dinsdag 22 december kunt u in het theater van de Pelgromhof genieten van een prachtig kerstconcert! Het bekende popkoor 'A Sign of Friendship' zal dan een spetterend optreden geven. De aanvang is om 19.00 uur. Iedereen is welkom, neem vooral familie en vrienden mee. De entree voor niet-bewoners is slechts € 3,- inclusief een kopje koffie of thee. Mis deze kans niet! Voor meer informatie kunt u bellen met onze receptie op telefoonnummer: 085 401 9684. 

Vrijdagmiddag hebben we met de bewoners en collega's onder het genot van een hapje en een drankje de feestdagen ingeluid.
 "Wij willen iedereen bedanken die ons het afgelopen jaar heeft bijgestaan om de Pelgromhof tot een succes te maken.
 Fijne Kerstdagen."