Nieuws & In de Media

Carnaval, SkoopMobiel en andere activiteiten in de Pelgromhof

29-01-2016

In de maand februari zijn er ook weer allerlei leuke activiteiten voor de bewoners van de Pelgromhof.

 

Carnaval

In de dorpen en gemeenten in de Liemers en Achterhoek kunt u de komende weken de optochten voor de carnaval weer bekijken en meemaken. Dinsdag 9 februari is het carnaval in de Pelgromhof. Om 9.30u al, komen de stads- en jeugdprinsen van Boemelburght met gevolg langs. Kom kijken en feest mee op deze laatste dag van het carnaval in Boemelburcht (Zevenaar).

 

Film met de SkoopMobiel

Een week later, dinsdag 16 februari, is er om 14.30u een filmvoorstelling. Na de geslaagde premiere van de “SkoopMobiel/Bioscoop op locatie” in januari bij de Pelgromhof, ook deze maand een mooie film.

 

De Skoopmobiel is een initiatief van en door vrijwilligers, dat facilitair wordt ondersteund door Caleidoz en Filmhuis Zevenaar en financieel is gesteund met bijdragen van Rotary Club Zevenaar en Rabobank De Liemers.

 

Een geweldig initiatief om ouderen en mensen met een beperking, die moeilijk of geen gebruik meer kunnen of willen maken van activiteiten buiten de deur, een leuke middag aan te bieden door het vertonen van films.

 

Deze maand SkoopMobiel bioscoop op locatie met de film 'The Best Exotic Marigold Hotel'. De film is uiteraard ook te bezoeken door mensen uit de buurt. De entrée bedraagt € 4.00,-

 

Film Pelgromhof Zevenaar

 

Maandag 22 februari komen de kinderen van de Leonardo school weer naar de Pelgromhof. Mooi om te zien hoe oud geniet van jong, en jong leert van oud. Een gezellige drukte.

 

Daarnaast zijn er de verschillende spelen waar de bewoners met elkaar de competitie aangaan. Zoals de sjoelcompetitie op maandag 8 en 22 februari. Het knikkerbakspel op 3 en 17 februari, wekelijks klaverjassen op maandag en kegelen op donderdag.

 

Voor het bijhouden van het brein en de fijne motorriek is er de geheugenactivering, iedere twee weken op maandag. De dames van Naald en Draad op dinsdag iedere twee weken.

 

Bingo en opnames

Niet te vergeten de altijd druk bezochte bingo op 10 en 24 februari om 14.30u.

 

Op woensdag 24 februari worden er ook video opnames gemaakt voor RTL VT Wonen. In dit programma wordt aandacht geschonken aan de woon en zorg oplossing van de Pelgromhof.

Voor de overige activiteiten bekijk de activiteiten agenda hieronder:
Pelgromhof Zevenaar activiteiten

U bent van harte welkom om mee te doen! Voor meer informatie kunt u bellen met onze receptie op 0854019684.