Nieuws & In de Media

Vacature Chef kok (Vervuld)

03-09-2015

Percura Zorg, locatie Pelgromhof te Zevenaar IS OP ZOEK NAAR JOU!!!!!

Percura Zorg, Locatie Pelgromhof is een particuliere woonzorgorganisatie met een moderne visie op ouderenzorg. De Pelgromhof 42 kamers 4 tijdelijk verblijfruimtes, een theaterzaal met 120 plaatsen en een á la carte restaurant met 100 zitplaatsen. Verder zijn er diverse medische partners die haar intrek hebben genomen in de Pelgromhof.

 

Voor onze keuken zijn wij op zoek naar een:

CHEF KOK (Keuken - Fulltime)

Voor onze keuken zijn wij op zoek naar een hands on chef kok voor het a la carte restaurant waar onze bewoners dagelijks eten en hun vertier vinden. Tevens is het restaurant open voor buitenstaanders die gebruik willen maken van de faciliteiten binnen de Pelgromhof.  Uw product zal deels traditioneel zijn, maar daarnaast is er veel ruimte om innovatief te werken en de keuken naar een hoger niveau te brengen.

U wordt verantwoordelijk voor circa 5 medewerkers die u vanuit de operatie aanstuurt. Uw taken bestaan onder meer uit: het samen stellen van de menukaart, naleven van de H.A.C.C.P. regelgeving, bewaken van de kwaliteit, Controleert kwaliteit en stuurt daar waar nodig bij. Het meewerken aan, en constant verbeteren van het product is een must. Het ontwikkelen van speciale menu’s en/of gerechten voor partijen en functies. Corrigerend optreden naar medewerkers. Verder heeft Percura Zorg zorg haar ten doel gesteld dat zij mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben een kans te bieden. Hier zult u mede invulling aangeven.

Voor deze functie is het een vereiste dat u in het bezit bent van eigen vervoer en binnen een straal van 30 km woont. De functie is voor fulltime beschikbaar. U werkt in wisseldiensten ook tijdens feestdagen en weekenden. Salariëring conform de C.A.O

Kies bewust
Kies je voor Pelgromhof dan kies je bewust voor werken in een omgeving waar de gezondheid van de gast centraal staat. Wij hechten waarde aan een open en informele sfeer waar gasten zich thuis voelen. Onze organisatie, bestaande uit circa 60 medewerkers, wordt gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit, samenwerking en een plezierige werksfeer.

Reageren
Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving dan zien wij je gemotiveerde sollicitatie voorzien van een actuele pasfoto graag tegemoet via info@percurazorg.nl

Indien je vragen hebt over de vacature, kun je op maandag tussen 15:00 uur en 16:00 uur of op vrijdag tussen 11:00 uur en 12:00 uur telefonisch contact opnemen met de afdeling HR.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Solliciteren heeft geen zin als je niet volledig voldoet aan het bovenstaande profiel. Een reactie zal in dit geval achterwege blijven.