Nieuws & In de Media

Even voorstellen: Diëtist-acupuncturist Joni Roelse

18-04-2016

Enige tijd geleden berichtten we al over de komst van een diëtist-acupuncturist in de Pelgromhof. Zij wilt zich graag aan u voorstellen en wat meer vertellen over haar werkwijze:

Mijn naam is Joni Roelse en ik ben werkzaam als diëtist en acupuncturist in de Pelgromhof. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met overgewicht, diabetes, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterolgehalte, ondergewicht, maag- en darmaandoeningen, menstruatieklachten en huidaandoeningen. U kunt bij mij terecht voor op maat gemaakt Westers voedingsadvies eventueel aangevuld met acupunctuur, voedingsadvies en voedingssupplementen (kruiden) afkomstig uit de Chinese geneeskunde. Deze combinatie is uniek in de regio en richt zich op zowel de aandoening als de oorzaak.

Joni Roelse.

Werkwijze

De Chinese geneeskunde kijkt naar de mens als geheel en onderzoekt de onderliggende oorzaak van aandoeningen waardoor het probleem bij de bron kan worden aangepakt. Zo zijn bijvoorbeeld de extra kilo’s bij overgewicht niet altijd (alleen) te wijten aan het voedings- en beweegpatroon. De Chinese geneeskunde onderscheidt verschillende oorzaken van overgewicht zoals een lage stofwisseling, uitputting, stress of een hormonaal probleem. Ook bij andere aandoeningen wordt aan de hand van klachten en signalen die het lichaam afgeeft altijd eerst de onderliggende oorzaak bepaald. Voedingsadvies, acupunctuur en voedingssupplementen pakken deze oorzaak vervolgens aan. Door de grondige aanpak is de behandeling bij veel klachten effectief. U kunt daarom ook terecht voor andere aandoeningen zoals vermoeidheid en pijnklachten. Afhankelijk van uw wensen, klachten en de onderliggende oorzaak wordt een optimaal behandelplan opgesteld. U kunt ook voor uitsluitend Westers voedingsadvies terecht.

In de Pelgromhof

Ook in de Pelgromhof bent u bij mij natuurlijk van harte welkom. Naast bovengenoemde klachten kunt u terecht met klachten als verminderde eetlust, kauw- en slikproblemen, ondervoeding of stoelgangproblemen. Wilt u kennis maken of twijfelt u of ik iets voor u kan betekenen, kom dan gerust even langs. Ik ben aanwezig in de Pelgromhof op maandag van 14.00 uur tot 18.00 uur en op woensdag van 9.00 uur tot 15.00 uur.

Kijk voor meer informatie op http://www.joniroelse.nl/Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen, bel dan naar 06-17443630 of mail naar info@joniroelse.nl.