Nieuws & In de Media

Zomervakantie vaak eenzame periode voor ouderen

10-08-2016

Het is nu echt zomer met fijne temperaturen de afgelopen weken. Kinderen hebben schoolvakantie. De bouwvakvakantie is aangebroken voor de werknemers. Dit betekent dat veel mensen naar een vakantiebestemming zijn vertrokken of ze gaan binnenkort.

 

Veel ouderen blijven thuis, omdat ze niet meer zelf op vakantie kunnen of willen. Terwijl hun kinderen en kleinkinderen wel een paar weken weg zijn. De mensen die normaal langs komen voor een kopje koffie en praatje, komen nu niet. Voor veel ouderen is dit een wat eenzame periode. Wellicht herkent u dit.

 

 

Gelukkig is er in de Pelgromhof te Zevenaar tijdens de vakantieperiode veel gezelligheid te vinden voor ouderen. U hoeft dus niet eenzaam te zijn tijdens de vakantie.

 

In de Pelgromhof kunt u bijna dagelijks terecht om mee te doen aan leuke activiteiten. Ook als u zelf niet in de Pelgromhof woont kunt u mee doen aan activiteiten, zoals bingo, de spelletjesochtend, kegelen, en seniorengym. Gezellig samen met de bewoners en buurtbewoners.

 

Voor een kopje koffie of een glaasje fris in ons restaurant of op het zonnige terras bent u altijd welkom. Als u met dit warme weer geen zin heeft om te koken dan kunt u iedere dag genieten van een heerlijk 3-gangen menu in ons restaurant of naar de Snackfriday! komen op vrijdag.

 

Kijk op percurazorg.nl voor het volledige programma voor de komende weken. Wilt u ook eens meedoen met de activiteiten of heeft u hierover vragen? Bel gerust met onze receptie op 085 401 96 84.