Nieuws & In de Media

Binnenkort ook huidzorg in de Pelgromhof

15-08-2016

Binnenkort kunt u ook voor huidzorg terecht bij de Pelgromhof. Begin september verhuist cosmetische en medische huidzorg Cosmed Skincare van de Achtergaardsestraat in Groessen naar de Molenstraat in Zevenaar. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Dit is zowel voor cosmetische toepassingen, zoals het pigmenteren van de oogleden, wenkbrauwen en lippen, en voor medische behandelingen, zoals het camoufleren van littekens op het lichaam.

Met de huidzorg wordt het medisch plint van de Pelgromhof verder uitgebreid. Tot op heden beschikt de Pelgromhof over een fysiotherapeut, een prikpost van het Rijnstate, een diëtist-acupuncturist, en een pedicurepraktijk.

De diëtist-acupuncturist is onder andere gespecialiseerd in veelvoorkomende aandoeningen als een hoge bloeddruk, verhoogd cholesterolgehalte, en maag- en darmaandoeningen. Daarnaast kunt u ook terecht met verminderde eetlust, kauw- en slikproblemen, ondervoeding, of stoelgangproblemen. De behandeling bestaat uit persoonlijk voedingsadvies, eventueel aangevuld met acupunctuur en voedingssupplementen. De diëtist-acupuncturist is aanwezig in de Pelgromhof op maandag van 14.00 uur tot 18.00 uur en op woensdag van 09.00 uur tot 15.00 uur.

Bij de Pedicurepraktijk Pelgromhof kunt u terecht voor een deskundige behandeling van uw voeten, voor voetproblemen of voor een ontspannende voetmassage. De pedicures werken op afspraak.

Voor vrijblijvende informatie over de medische voorzieningen in de Pelgromhof kunt u ons bereiken op 085-4019684. Wilt u meer weten over huidzorg? Kijk dan eens op http://cosmed-skincare.nl/ of https://www.facebook.com/CosmetischeMedischeHuidzorg/?fref=ts

Via onze website en Facebook-pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Modello