Slide 4 Slide 2 Slide 3 Slide 1 Slide 5

7 oktober was Ouderen verwendag in de Pelgromhof

13-10-2016

Vorige week vrijdag, 7 oktober, werd in Nederland Nationale Ouderendag gevierd. Deze dag is er speciaal om ouderen in het zonnetje te zetten. Dat hebben ze wel verdiend! En welke plek is er nu beter om dat te doen dan de Pelgromhof? Onze medewerkers en vrijwilligers hebben daarom een verwendag voor de bewoners georganiseerd. Deze dag begon met een ontvangst in onze theaterzaal waar de bewoners werden getrakteerd op een drankje en wat lekkernijen. Daarna konden de bewoners meespelen met het Rad van Fortuin. Ondertussen werd er gezellige muziek gedraaid. Door aan het spel mee te doen konden de bewoners waardebonnen winnen voor een leuk uitstapje met een van onze medewerkers. Uitstapjes die ze konden winnen waren bijvoorbeeld winkelen bij de Intratuin, naar de Zevenaarse markt, gezellig ergens koffie gaan drinken of lunchen, of naar het Liemers museum.

Mevrouw Buisman-Jonker was de gelukkige winnares van een autotochtje met koffie en gebak, dat werd aangeboden door onze receptioniste. Daar is ze erg blij mee, vooral omdat ze het gezellig vindt om er samen op uit te gaan. Mevrouw Buisman-Jonker: “Het is leuk dat ze hier aandacht aan besteden. Ze doen alles voor de mensen hier en sloven zich uit om het iedereen naar de zin te maken.

Na afloop ontvingen de bewoners een doosje bonbons en hebben ze gezellig samen frietjes met snacks gegeten in het restaurant. Ze hebben allen genoten van deze speciale dag!