Nieuws & In de Media

Een tijdelijke opname in de Pelgromhof

21-06-2016

Vorige maand hebben we een artikel geplaatst over de ervaringen van onze vaste bewoners (De bewoners van de Pelgromhof aan het woord). Maar de Pelgromhof is niet alleen een plek voor vast verblijf. Ook voor tijdelijke opname, na bijvoorbeeld een operatie, kunt u bij ons terecht. In dit artikel laten wij daarom een bewoner aan het woord die bij de Pelgromhof is gekomen voor tijdelijk verblijf. Wat vindt zij van de zorg en het wonen hier?

Mevrouw van Zadelhoff- van Wijk (94 jaar)

“De medewerking van de directie was erg goed, meer dan 100%”

Mevrouw van Zadelhoff- van Wijk verblijft nu bijna twee maanden in de Pelgromhof. Zij is hier komen wonen nadat zij naar waarschijnlijkheid een TIA kreeg. Mevrouw Zadelhoff- van Wijk over de plotselinge opname: Met spoed heb ik deze kamer gekregen. Binnen een dag was alles geregeld. De medewerking en begeleiding van de directie was erg goed, meer dan 100%. Ik ben ontzettend goed opgevangen.”

Over de verzorging is mevrouw Zadelhoff-van Wijk ook te spreken: “De verzorging hier is zo goed. Ik kan niet anders zeggen.”

Verder vindt ze ook de sfeer in de Pelgromhof fijn. Vooral in het restaurant heeft mevrouw Zadelhoff-van Wijk contact met andere bewoners. Die ontmoet ze ook tijdens de activiteiten. “Ik doe mee aan geheugentraining, sjoelen en bingo. Dat vind ik hartstikke leuk.

Maar zou ze hier ook willen blijven wonen? “Ja, ik verhuis vandaag naar een kamer voor vast verblijf. Met mooi uitzicht op de tuin.”

Inmiddels heeft mevrouw Zadelhoff-van Wijk een vaste kamer in de Pelgromhof.

Mevrouw Zadelhoff-van Wijk, samen met een verzorgster.

Voor meer informatie over een tijdelijke opname bij de Pelgromhof kunt u contact opnemen met onze receptie via: 0854019684.