Slide 4 Slide 2 Slide 3 Slide 1 Slide 5

Archief
 

De woonzorgorganisatie te Zevenaar in RTL woontips [video]
05-03-2016
Op 5 maart was de uitzending van RTL 4 Woontips, waarin Percura Zorg en Baston Wonen zijn te zien. Kijk hieronder direct het deel van de uitzending dat over de woonzorgvorm Pelgromhof gaat.

Vacature Chef kok (Vervuld)
03-09-2015
Voor onze keuken zijn wij op zoek naar een hands on chef kok voor het a la carte restaurant waar onze bewoners dagelijks eten en hun vertier vinden. Tevens is het restaurant open voor buitenstaanders die gebruik willen maken van de faciliteiten binnen de Pelgromhof. Uw product zal deels traditioneel zijn, maar daarnaast is er veel ruimte om innovatief te werken en de keuken naar een hoger niveau te brengen.

Vacature Receptionist (Vervuld)
31-08-2015
Als Receptionist(e) ben je de spin in het web binnen onze organisatie en “het visitekaartje” naar onze gasten. Je bent werkzaam op de afdeling Front Office en rapporteert rechtstreeks aan de Directeur. De Receptionist(e) is verantwoordelijk voor een efficiënte en correcte uitvoering van de operationele werkzaamheden achter de Receptie, zowel face to face als telefonisch. De operationele werkzaamheden voer je van a tot z zelfstandig uit.

Uitkomsten enquete locatie Pelgromhof
17-07-2015
De samenwerkende partners spannen zich in om het hoofdgebouw van de Pelgromhof weer een mooie woon- en ontmoetingsfunctie te geven. Daarom hebben wij u in mei middels een enquête gevraagd wat u vindt van de leefbaarheid, de veiligheid, het welzijn, de zorg en het wonen in en om uw woning.