Slide 4 Slide 2 Slide 3 Slide 1 Slide 5

Over ons

Percura Zorg heeft alle professionele kennis op het gebied van ouderenzorg in huis om haar woonzorglocaties succesvol te leiden. Onze gekwalificeerde medewerkers hebben volledige aandacht voor de persoonlijke zorgbehoefte van onze bewoners. Een klein management faciliteert en leidt de woonlocaties. Hierdoor zijn wij in staat om de woonlasten zo laag mogelijk te houden, zonder in te boeten op het wooncomfort. Wel zo prettig voor onze bewoners.


Goede zorg op een mooie locatie

Wij kiezen onze locaties zeer zorgvuldig en houden daarbij vooral rekening met de behoeften van onze toekomstige bewoners. Zo is een locatie dicht bij het centrum erg belangrijk. Onze bewoners kunnen het centrum dan makkelijk bereiken om bijvoorbeeld zelfstandig of onder begeleiding hun boodschappen te doen.

Dezelfde zorgvuldigheid wordt ook toegepast bij de selectie van onze medewerkers; zij voldoen aan alle eisen die het bieden van goede zorg aan hen stelt. Wonen bij Percura Zorg betekent daarom goede zorg op een mooie locatie. Onze bewoners kunnen onbezorgd genieten in een leefomgeving die bij hen past.