Slide 4 Slide 2 Slide 3 Slide 1 Slide 5

Wonen, Zorg & Leven

Bij Percura Zorg woont u zelfstandig in uw eigen appartement in een kleinschalige en sfeervolle leefomgeving. Tegelijkertijd krijgt u de persoonlijke zorg en aandacht die u toekomt. Percura Zorg zet zich iedere dag in om u een zo prettig mogelijke leefomgeving te bieden.

Sfeervol wonen

Kiezen voor een woonzorgvorm doet u omdat u behoefte heeft aan zorg en veiligheid. Maar u wilt ook blijven leven zoals u gewend bent. Daarom doen wij er alles aan om het wooncomfort van onze locaties zo groot mogelijk te maken. Onze appartementen beschikken over alle nodige voorzieningen. U kunt uw appartement zo inrichten zoals u graag wilt en u kunt uw vertrouwde spullen meenemen. Daarnaast zijn alle gemeenschappelijke ruimten sfeervol ingericht. Ook kiezen wij voor locaties dicht bij het centrum van de stad of het dorp, zodat u deel uit blijft maken van het maatschappelijk verkeer. 

Maximale zorg

Onze professionele verpleegkundigen en verzorgenden bieden u maximale zorg. Dat wil zeggen deskundige én persoonlijke zorg. Meer of minder zorg, u krijgt de zorg die aansluit bij uw wensen en behoeftes. 

Om zo veel mogelijk rekening te houden met uw persoonlijke wensen stellen wij samen met u een zorgleefplan op. Hierin leggen we de inhoudelijke invulling van de zorguren vast. Wij zorgen er voor dat u de juiste zorg krijgt en passen dit aan bij veranderingen in uw zorgbehoefte.

24 uur per dag

Percura Zorg biedt u 24 uur per dag en 7 dagen per week zorg met de bijbehorende teozicht. Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts is er altijd verzorgend personeel aanwezig. Zo zijn we altijd meteen aanwezig wanneer dat nodig is. Dag of nacht, u kunt erop rekenen dat u altijd goede zorg krijgt.

Volwaardig leven

Bij Percura  Zorg handelen we vanuit de gedachte dat de kwaliteit van uw leven niet hoeft af te nemen naarmate u ouder wordt. Natuurlijk krijgt u te maken met obstakels die ouder worden met zich meebrengen. Maar leven in een prettige en warme omgeving met persoonlijke aandacht en goede zorg, maakt uw leven zo aangenaam mogelijk. Deze omgeving bieden wij u.

Genieten van de dingen waar u van houdt

Gezonde voeding is belangrijk. Daarom serveren wij iedere dag maaltijden die met zorg bereid zijn. Onze eigen chef-kok gebruikt altijd verse ingrediënten. Hier kunt u samen met de andere bewoners van genieten in ons restaurant. Maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de maaltijden te laten serveren in uw eigen appartement.

Daarnaast staan gezelligheid en een actieve levenshouding bij ons hoog in het vaandel. We organiseren daarom bijna dagelijks recreatieve activiteiten waaraan alle bewoners mee kunnen doen. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zoveel mogelijk af op uw persoonlijke interesses.

Aan alles is gedacht

Het wassen, drogen en strijken van uw kleding en linnengoed worden als service van het huis aangeboden. Daarnaast kunt u gebruik maken van allerlei aanvullende diensten, zoals het gemak van een fysiotherapeut, pedicure of kapper aan huis. Aan werkelijk alles is gedacht om de overgang vanuit uw thuissituatie zo natuurlijk en aangenaam mogelijk te maken.