Nieuws & In de Media

Ouderen ontmoeten elkaar in de Pelgromhof

18-07-2016

Wist u dat de Pelgromhof niet alleen een plek is om te wonen, maar ook een plek waar ouderen elkaar kunnen ontmoeten? In de Pelgromhof worden namelijk bijna dagelijks allerlei leuke activiteiten georganiseerd, waaraan u als buurtbewoner mee kunt doen. Zo blijft u in contact met andere ouderen uit de buurt.

Er is voor ieder wat wils. Zo hebben we iedere maandagochtend om 10.30 uur ‘Geheugenactivering’. Hierbij kunt u door middel van diverse oefeningen uw geheugen opfrissen. Veder wordt er op maandagmiddag om 13.30 uur klaverjas gespeeld in het restaurant van de Pelgromhof.

Ook wordt er eens in de twee weken op woensdagmiddag om 14.30 uur een bingo georganiseerd. Hierbij kunt u allerlei leuke prijzen winnen.

Op de donderdag is er om 13.00 uur Seniorengym. Dit programma is gericht op het herwinnen van kracht, mobiliteit, reactievermogen, conditie en zelfstandigheid. U kunt zo ook het plezier in bewegen hervinden.

Verder wordt er iedere vrijdag om 10.00 uur een spelletjesochtend georganiseerd. Tijdens de spelletjesochtend worden er bordspellen en Oudhollandse spellen gespeeld, zoals rummikub en schaken.

De week wordt afgesloten met de Snackfriday! Iedere vrijdagmiddag kunt u vanaf 15.00 uur heerlijke frietjes en oer-Hollandse snacks bestellen in ons restaurant. U kunt de snacks ook meenemen.

Natuurlijk kunt u ook zomaar even langsgaan bij de Pelgromhof. Om een praatje te maken, een kopje koffie te drinken, of gezellig mee te eten in ons restaurant.

Voor een volledig overzicht van wat er allemaal te doen is in de Pelgromhof kunt u een activiteitenkalender ophalen bij onze receptie. De meeste activiteiten zijn gratis en voor enkele activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Voor meer informatie kunt u ook bellen met onze receptie op 0854019684.